Představujeme: Kačka V.

Svým veselým a pozitivním přístupem strhla Kačka V.snad každou maminku, která u ni byla na lekci. Nápadité hry a legrace vyznačovaly její hodiny tak, až člověk zapomněl, že vlastně cvičí. Mnozí ví, že teď tráví své těhotenství aktivně na Vysočině. Ale na MamiGYM nezanevřela – jsme rádi, že si našla chvíli odpovědět na naše otázky a něco nového o sobě prozradit 🙂 

Kačko, mohla bys maminkám říct pár slov o sobě?

Na rozvrhu mne najdete jako Kačka V. Jsem veselá, optimistická a komunikativní bytost s úsměvem na tváři a nejlépe mi je ve společnosti mé rodiny a přátel. Sport je pro mne důležitý asi jako kyslík, prostě bez něj nemohu existovat. Mám takovou lehkou závislost 🙂

 

Na jaké druhy cvičení se v MamiGym specializuješ?

Moje lekce jsou dynamické makačky, veselé a zábavné, teda aspoň doufám. Chci, aby se maminky na mých lekcích alespoň trošku zapotily, ale také přestaly myslet na všední starosti a odpočinuly si psychicky. Cvičíme s TRX, bosu, někdy vezmem overbally a někdy činky a stepy. Každá lekce je prostě jiná a nejvíc mne baví tabaty všeho druhu.

Jak dlouho cvičíš? Měla jsi ráda sport už od dětství?

Je zvláštní a dnes pro mě nepochopitelné, že jako malá jsem sport nesnášela. Asi nějaký blok ze základky a věčné pětky do žákajdy ze šplhu 😀 😀 Nicméně už tam se to zlomilo a začala jsem hrát basketbal. Postupně jsem chodila na různé aerobiky, tancování a trampolínky. Jeden čas na indoor cycling a pak před těhotenstvím HEAT a TRX. Takže teď mi přijde, že cvičím celý život.

Prozradíš nám, kdy a proč jsi začala spolupracovat s MamiGym?

S Týnou cvičím už třetím rokem, zapojila jsem se do její skupinky sportovních maminek někdy v lednu 2018. A lektorkou jsem se stala hned na začátku otevření MamiGYMu. Ani mě Týna nemusela moc přemlouvat. Z původní profese v IT mě to hodilo do úplně jiné řeky a já jsem za to moc ráda, úplně jsem se v tom našla a naplňuje mne to.

Ve studiu MamiGYM vedeš lekce Indoor Premium. V čem jsou tyto hodiny speciální a pro koho jsou určené? 

Komu nevyhovují lekce ve větší skupince, tak pro toho jsou přesně lekce Premium. Cvičení v malém počtu maminek v krásném domácím prostředí se zahradou a pískovištěm pro děti, zaručuje klidnější lekce. Na hodinách mám více času kontrolovat cviky a opravovat maminky.

Dokázala bys říct, v čem je podle tebe MamiGYM jiné než ostatní cvičení?

Cvičení s MamiGym je jiné v tom, že se specializuje na maminky s malými dětmi, a nejen ty, které jsou na mateřský a děti mají v podstatě stále u sebe a nemají hlídání, aby si šly zacvičit. V MamiGym si dají do těla, a ještě socializují svého prcka. Ať začnu cvičením od začátku, kdy je mimi v bříšku TĚHU LEKCE. Pak po šestinedělí lekce LIGHT, kdy jsou mamky celé rozebrané a pokračují na naše INDOORY a OUTDOORY, kde si dají už fit do těla. Myslím, že si vybere každý, i tatínci a bezdětné kamarádky se někdy zapojí.

I pro děti je to skvělá zábava, vidím to na svojí Terince. Jednak se vůbec nebojí kolektivu dětí, má výborný vztah ke sportu, cvičit chce furt a básničky z našich rozcviček zná všechny nazpaměť. V podstatě vede rozcvičky za mě, říká „ Maminko, teď žabáka a dřepy jo.“ Baví nás to obě.

Vidím, že máš doma budoucí trenérku. A řekneš nám, co tě na tom baví?

Ta energie, člověk může přijít na cvíčo skleslý, ale odchází jako nový, s dobitýma baterkama. Baví mě ta parta maminek, která se během fungování MamiGymu vytvořila. Po lekci se dá probrat lecjaké trápení a vzájemně si poradit a podpořit. To myslím potřebuje každá máma.

Kačko, je vůbec něco, co o tobě možná nikdo neví?

Že miluju zmrzlinu po celý rok, jsem vystudovaný strojař a mým největším koníčkem jsou závody se psem na 100 km. Kdy s batohem vážícím 12kg jdu dva dny lesem nelesem, spím někde v lese ve spacáku a druhý den s puchýři a bolavým každým kouskem těla spěchám do cíle….. Juj, už bych zase vyrazila!

To musí být neuvěřitelný zážitek! Je něco, co bys vzkázala holkám, které nad návštěvou lekcí MamiGym teprve přemýšlejí, ale neví, jestli je to právě pro ně?

Neváhejte a přijďte! Jak se říká, co nezkusíš, to nezjistíš. Myslím, že v MamiGym si svou lekci najde každý.

 

Víme, že se na tvých kurzech vytvořilo hodně přátelství a pevná parta maminek. Co s maminkami ještě mimo kurzů společně podnikáte? 

To je pravda. S většinou maminek se známe a vždy je o čem pohovořit. Máme tam takovou svou pětku – cukrářka, švadlenka, fotografka, fyzioterapeutka a já. Vzájemně využíváme našich dovedností, ale jde hlavně o velké přátelství a skoro každodenní kontakt. Chodíme spolu do parku, na kafíčka a večer, když dáme dětičky tatínkům, na vínko. Slavíme spolu narozeniny, jezdíme spolu na výlety, sportujeme spolu ve fitku, na bruslích v parku a už jsme byly i na holčičím prodlouženým víkendu s dětmi a bylo to bezva.

Nikdy nevíte, kde se s kým potkáte 🙂